Vergoedingen

Aan de hand van de zorgvraag kunnen we een passende offerte maken.

Zorgovereenkomst

Momenteel verlenen wij zorg op basis van PGB en contractzorg via maatwerkcontracten. Informatie hierover kunt u vinden op https://www.pgb.nl/pgb/pgb-aanvragen/.
U kunt ook contact opnemen met uw zorgondersteuner wat de mogelijkheden zijn.

Wij zijn voornemens gecontracteerde zorg aan te bieden. Zodra wij hierover meer weten, informeren wij u hierover.  

Het Kwaliteitsregister heeft als doel om de kwaliteit en professionaliteit van verpleegkundigen en verzorgenden te waarborgen. Wij zijn bezig met de certificering hiervan.

Kwaliteit

Administratie

Het administratiepakket waarvoor wij hebben gekozen is Zilliz, cliëntendossiers voor kleinschalige zorg. Hierin kunnen we rapporteren, geleverde zorg boeken, declareren en het is gekoppeld met VECOZO (WMO), CAK enz. Met deze zorgadministratie voldoen we aan alle kwaliteitseisen en regelgeving. 

Het systeem voorziet ook in een signaleringssysteem, zodat zorgplannen, periodiek overleg met de hulpvragen, toetsing tevredenheid van de hulpvrager, logboeken enz. goed bijgehouden en opgevolgd kunnen worden. 

We bieden onze deelnemers veiligheid, vastigheid, structuur, aandacht, meedraaien in de maatschappij, begeleiding op maat en een fijne plek om te mogen zijn, voelen en ertoe te doen.

Blogs of Nieuwste nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod of the tempor
incunt ut labore et dolore molor tolod forty solty ewop magna aliqua.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief >>

Onze werkwijze

Wat onze klanten zeggen:

Moestuin De Bilderboom

Werken bij
De Bilderboom

Ben je enthousiast om ons team te komen versterken, richt dan je sollicitatiebrief met cv aan zorgboerderij@debilderboom.nl.