Algemene info

Indien er een lezing of workshop wordt aangeboden, kunt u hieronder de informatie vinden.

Uiteraard kunt u deze informatie ook vinden op het informatiebord op de zorgboerderij

Workshops en lezingen

Momenteel staan er geen lezingen of workshops op de agenda. Zodra er nieuws over is, wordt het hier vermeld.

Het Kwaliteitsregister heeft als doel om de kwaliteit en professionaliteit van verpleegkundigen en verzorgenden te waarborgen. Wij zijn bezig met de certificering hiervan.

Kwaliteit

Administratie

Het administratiepakket waarvoor wij hebben gekozen is Zilliz, cliëntendossiers voor kleinschalige zorg. Hierin kunnen we rapporteren, geleverde zorg boeken, declareren en het is gekoppeld met VECOZO (WMO), CAK enz. Met deze zorgadministratie voldoen we aan alle kwaliteitseisen en regelgeving. 

Het systeem voorziet ook in een signaleringssysteem, zodat zorgplannen, periodiek overleg met de hulpvragen, toetsing tevredenheid van de hulpvrager, logboeken enz. goed bijgehouden en opgevolgd kunnen worden. 

We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die met ons meeleefde, meedacht, meehielp, ons meubeltjes, speelgoed, boekjes, creamaterialen, fietsjes, bloemen enz. gunde. We voelen ons erg verbonden met iedereen in ons doel de maatschappij samen wat mooier te maken, er te zijn voor elkaar. Het tovert nog steeds een grote glimlach op ons gezicht én op het gezicht van onze deelnemers.

Vrienden van
de Bilderboom

‘Door de zorg te delen, dragen we de zorg samen.’

Aannemingsbedrijf CT

Westeinde 43
2371 AT  Roelofsarendsveen
Tel: 071-5416159
Mob: 06-12884810 

Aannemingsbedrijf CT

Wij zijn onwijs blij met zo’n meedenkende aannemer bij onze verbouwingen. Chris en Stef krijgen een ereplekje bij de Vrienden van de Zorgboerderij! Ze weten precies hoe ze alles volgens onze hoge kwaliteitsstandaard moeten verbouwen. Of het nu om elektriciteit, leidingwerk of timmerwerk gaat, er is geen probleem dat ze niet weten op te lossen. Dan hoeven wij daar niet over na te denken en kunnen we ons richten op de zorg voor onze deelnemers!

Logo P. Meijer bad en tegel

Piet Meijer van Bad&Tegel heeft meegedacht bij de inrichting van de Zorgboerderij. Mooie vloeren zorgen voor een huiselijke uitstraling en het sanitair is tiptop verzorgd. Daarnaast voorziet Piet ons van tegeltjes die we kunnen gebruiken om te gaan keramieken met ons deelnemers. Superleuk!

Piet Meijer van
Bad&Tegel

Borsboom
accountants & adviseurs

Logo Borsboom accountants

Carlo Borsboom heeft ons vanaf het begin gesteund in het uitwerken van onze droom van Zorgboerderij de Bilderboom. Hij stond ons bij met raad een daad en al zijn kennis op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en wet- en regelgeving. Dit vormt een solide basis om de Zorgboerderij verder uit te breiden. Dank voor je persoonlijke ‘touch’!

Logo RWV advocaten

Ook Ronald Verheij van RWV Advocaten is onze grote vriend. Hij kijkt over onze schouder mee met de contracten en weet de puntjes op de ‘i’ te zetten. Wat fijn zo’n sparringspartner te hebben die ons steunt waar dat nodig is. Bedankt dat we altijd van jouw betrokkenheid en steun verzekerd zijn!

RWV
advocaten

Abbenes

Gemeente Abbenes

Bedankt aan de inwoners van Abbenes, die ons hartverwarmend hebben ontvangen. We zijn heel blij met het gedoneerde speelmateriaal, de kinderen maken er al goed gebruik van!

Logo Regionaal Woningontruiming

Woningontruimings- en verhuisbedrijf C.V.S. is een fijn bedrijf dat je in onrustige tijden zorg uit handen kan nemen door betrouwbare en deskundige hulp te bieden.  Ze hebben een prettige persoonlijke benadering, denken met je mee en praktisch alles wat uit de woningen komt wordt hergebruikt. Maatschappelijk belang staat ook bij hen hoog in het vaandel. Zo verschepen zij materiaal en spullen die kunnen worden hergebruikt naar goede doelen, echt top.

Ze hebben ons een vliegende start gegeven door ons te voorzien van vele spullen voor huis, keuken en tuin. Superdank!

Woningontruiming
regionaal

Art by Meer

Logo Art by Meer

Art by Meer: Merel heeft het logo ontworpen en de visitekaartjes

“Zelfs uit moeilijke tijden kunnen mooie dingen komen, en dat moois wil ik graag delen met de wereld, dat is waar mijn bedrijfje, Art by Meer, voor staat.”

Artbymeer heeft ons logo ontworpen en onze visitekaartjes. Dit jonge talent heeft vanuit haar passie en doorzettingsvermogen afgelopen jaren bergen verzet en veel moois gecreëerd. Deze klus liet ik dan ook met een gerust hart aan haar over!

Het logo staat symbool voor groei en ontwikkeling. Net als de boom heb je ook te maken met verschillende seizoenen in je leven. Er zijn momenten van ontplooiing, zoals in de lente, van groei zoals in de zomer en van pittige herfststormen. Met de juiste begeleiding en mensen die in jou geloven sta je rotsvast met je wortels in de grond.

Logo XL Website

De website is gemaakt door Madeleine Timmermans van XLWebsite. Ze heeft het design ontworpen en gebruik gemaakt van de kleuren van het logo. Ze is erg gepassioneerd over het maken van aantrekkelijke, intuïtieve en gebruiksvriendelijke webontwerpen. Madeleine is daarom vriendin van De Bilderboom. 

XLWEBSITE.NL​

We bieden onze deelnemers veiligheid, vastigheid, structuur, aandacht, meedraaien in de maatschappij, begeleiding op maat en een fijne plek om te mogen zijn, voelen en ertoe te doen.

Blogs of
Nieuwste nieuws

In de toekomst komen hier blogs te staan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief >>

Onze werkwijze

Wat onze klanten zeggen:

Moestuin De Bilderboom

Werken bij
De Bilderboom

Ben je enthousiast om ons team te komen versterken, richt dan je sollicitatiebrief met cv aan zorgboerderij@debilderboom.nl.