Aanbod

Wij hebben het volgende aanbod:

Dagbesteding
Naschoolse opvang
Logeer weekenden
Vakantie opvang
Crisisopvang

Naast groepsbegeleiding is 1-op-1 begeleiding mogelijk.

Huis De Bilderboom

Dagbesteding

We bieden dagbesteding aan in diverse vormen, gericht op de wensen, doelen en mogelijkheden van de deelnemers, dit in overleg met de deelnemers en hun ouders c.q. verzorgers. 

De dagbesteding kan worden onderverdeeld in eenvoudige activiteiten, ontwikkelingsgerichte activiteiten, vormende activiteiten en arbeidsmatige activiteiten.

De dagbesteding kan bestaan uit:

  • indoor-activiteiten, zoals creatief bezig zijn, koken en bakken, begeleiding bij leren of lezen, praktische en sociale vaardigheden aanleren;
  • outdoor-activiteiten, zoals sport en spel, het verzorgen van dieren, werken in de moestuin of fruit plukken; 
  • uitstapjes buiten de zorgboerderij.

In het weekend verwachten wij de deelnemers vrijdag om 15.30 uur en zij kunnen zondag worden opgehaald om 15.30 uur.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, leeftijd en de gewenste zorg zullen wij het ene weekend de ene doelgroep een verblijf aanbieden en het andere weekend een andere doelgroep. Dit om een passend programma en juiste zorg te kunnen bieden, eventueel gekoppeld aan een speciaal thema. 

In het weekend

Logeer weekenden
en vakantie opvang

Drie keer per maand bieden we logeer weekenden aan kinderen en jongeren aan. Hierbij wordt groepsbegeleiding of 1-op-2 begeleiding aangeboden.

In vakanties zullen we extra logeerdagen aanbieden met activiteiten die ook gedeeltelijk buiten de zorgboerderij kunnen liggen, zoals zwemactiviteiten, uitjes naar het strand/meer of een museum.

Wij bieden mogelijkheden aan voor een logeerweekend (3 x per maand) en vakantie-opvang waar ook BSO-kinderen een hele dag welkom zijn.

We bieden onze deelnemers veiligheid, vastigheid, structuur, aandacht, meedraaien in de maatschappij, begeleiding op maat en een fijne plek om te mogen zijn, voelen en ertoe te doen.

Blogs of Nieuwste nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod of the tempor
incunt ut labore et dolore molor tolod forty solty ewop magna aliqua.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief >>

Onze werkwijze

Wat onze klanten zeggen:

Moestuin De Bilderboom

Werken bij
De Bilderboom

Ben je enthousiast om ons team te komen versterken, richt dan je sollicitatiebrief met cv aan zorgboerderij@debilderboom.nl.